select * from CD_PAGES where PAGE_TYPE='BLOG' and PAGE_LANGS_AVAILABLE LIKE '%NL%' and PAGE_STATUS<1 order by PAGE_DATE DESC limit 3
Informatie faillissement(en) Imtech Duitsland

FAILLISSEMENTIMTECH.NL

Imtech Duitsland

Een deel van de failliette entiteiten binnen het Imtech-concern betreffen Duitse rechtspersonen. Om die reden worden de faillissementen van deze rechtspersonen behandeld door Duitse curatoren. Op deze pagina publiceren de Nederlandse curatoren de door hen van deze Duitse curatoren ontvangen informatie. 

 

1e faillissementsverslag Imtech Brandschutz GmbH (Nederlands)

1e faillissementsverslag Imtech Brandschutz GmbH (Duits)

1e faillissementsverslag Max Straube GmbH & Co. KG Rohrleitungs- und Heizungsbau (Nederlands)

1e faillissementsverslag Max Straube GmbH & Co. KG Rohrleitungs- und Heizungsbau (Duits)

1e faillissementsverslag Imtech Beteilligung II GmbH (Nederlands)

1e faillissementsverslag Imtech Beteilligung II GmbH (Duits)

1e faillissementsverslag Imtech Deutschland GmbH & Co. KG (Nederlands)

1e faillissementsverslag Imtech Deutschland GmbH & Co. KG (Duits)

 

Klik hier om uw vordering in te dienen

DISCLAIMER

De inhoud van deze website berust op informatie die de curatoren van de vennootschappen en derden heeft verkregen. Omtrent de juistheid en de volledigheid van de opgenomen gegevens kan geen enkele uitspraak worden gedaan. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Het is zeer wel mogelijk dat in een later stadium zal blijken dat cijfers of andere gegevens moeten worden aangepast.
 
Voor de goede orde: de curatoren verstrekken tussentijds geen informatie over de voortgang van het faillissement anders dan via berichten op www.crediteurenlijst.nl dan wel via de publicatie van faillissementsverslagen. De curatoren verzoeken u derhalve uitdrukkelijk geen contact op te nemen over de voortgang van de faillissementen.
 
Website developed and hosted by: Creativedevelopment.nl